Vad händer efter helgen

Helgen är bara början på er nya resa!

Resan med Äktenskapsdialog slutar inte när ni åker hem på söndagen. Förhoppningsvis är det början på ert nya äktenskap, men också på resan tillsammans med Äktenskapsdialog. Det finns mer att upptäcka och material för er som vill fortsätta utforska och ha hjälp och stöd i er relation.

Återträffar

Efter varje helg arrangerar vi återträffar. Där får ni chans att repetera, återuppväcka verktygen och byta erfarenheter med varandra. På den här sidan uppdaterar vi kommande träffar kontinuerligt om var och när de arrangeras. Återträffarna är för alla som någon gång gått en helg med Äktenskapsdialog. För det mesta kan vi erbjuda en fysisk träff där vi möts, följer ett program och äter något enkelt tillsammans. Ibland har vi den digitalt, beroende på förutsättningar och var paren bor. Målet är att så många som möjligt ska kunna vara med.

Gå med i en cirkel

Runt om i landet har det bildats cirklar där par som fått uppleva äktenskapshelgen möts regelbundet för att stötta varandra, fortsätta lära känna varandra som par och än mer utforska och praktisera redskapen för kommunikation. Det finns ett färdigt material att följa för sex stycken träffar och sedan utformar man sin cirkel efter önskemål och behov. Inte sällan kommer nya par med och cirklar kan delas och gå samman.
Det är Lotta och David Karlsson som har ansvar för cirklarna. Du kan kontakta dem här om ni är intresserade av att starta en cirkel eller gå med i en befintlig.

Ge tillbaka till andra par

Det finns stora möjligheter att vara med och sprida det ni fått uppleva vidare till andra par. Det är ni som gått en helg som är den effektivaste reklampelaren. Berätta för andra vad ni fått uppleva och hur det påverkat er relation. Då blir de nyfikna. Eftersom en helg upplevs så olika, berättar vi sällan så mycket om helgens program och vad som händer i detalj, mer om hur det påverkat oss som par.

Äktenskapsdialog är en ideell förening och vi har just nu flera större och mindre uppgifter för er som vill delta. Stora och mindre uppgifter, under kort eller lång tid. Det är många par som är engagerade och som bidrar med sin tid och engagemang för att andra par ska få uppleva samma sak. Gör det ni också! Kontakta: Lotta & David Karlsson

Vi finns också på Facebook

Både den världsomspännande organisationen för Äktenskapsdialog, World Marriage Encounter, och svenska Äktenskapsdialog finns på Facebook. Här kan du diskutera, ge tips och få annan information som kan hjälpa er vidare i ert äktenskap efter en helg.